Standardit

ISO 9001

ISO 9001- standardin on perusstandardi ja lähtökohta, kun organisaatiot haluavat lähteä standardipohjaisesti kehittämään johtamis- ja toimintakäytäntöjään.

ISO 45001

ISO 45001 -Standardia hyödyntävät erityisesti organisaatiot, jotka haluavat luoda turvallisen ja terveellisen työpaikan.

ISO 14001

ISO 14001- standardia soveltamalla organisaatio voi luoda johdonmukaisen tavan käsitellä vuorovaikutustaan ympäristön kanssa.

Elintarviketurvallisuuden standardit

Elintarvikealalla tuotteiden turvallisuus on vaatimus. Turvallinen ruoka on meille jokaiselle tärkeä asia. Elintarviketurvallisuuden varmistamiseksi käytetään muun muassa ISO 22000, FSSC 22000, BRC ja IFS turvallisuusstandardeja.

Rakennamme myös monia muita järjestelmiä asiakkaillemme, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Hygieniastandardi ISO 14065

Pesulassa huollettujen tekstiilien mikrobiologisen puhtauden hallinta ja pesuprosessin laadunvarmistus. Standardi koskee tekstiileitä, joita käytetään farmasia-alalla, lääkintäalalla, elintarvikealalla, terveydenhuollossa ja kosmetiikka-alalla.

ISO 17025

Määrittelee yleiset vaatimukset kalibrointi- ja testauslaboratorioille. Standardissa määritellään johtamiseen ja teknisiin vaatimuksiin liittyvät vaatimukset näiden laboratorioiden osalta. Keskeistä ovat laadukkaat toimintatavat ja luotettavat sekä jäljitettävät tulokset laboratoriossa.

PEFC

Kansainvälinen metsäsertifiointijärjestelmä, joka edistää ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää metsätaloutta kaikkialla maailmassa

FSC

Forest Stewardship Council on kansainvälinen kansalaisjärjestö, jonka päämäärä on edistää kestävää kehitystä maailman metsävarojen käytössä. Se myöntää tuotteille ja palveluille FSC-sertifikaatteja.

GMP (Good Manufacturing Practice -sertifikaatti)

GMP tarkoittaa "hyviä tuotantotapoja". Lääkkeet, kosmetiikka, elintarvikkeet, lääkinnälliset laitteet, jotka vaikuttavat suoraan ihmisten terveyteen, on tuotettava luotettavissa olosuhteissa ja järjestelmässä. GMP määrittelee ja valvoo tuotantolaitoksen, ympäristön, työkalulaitteiden ja tuotantoprosessin, henkilöstön ja raaka-aineiden laatua ja luotettavuutta.

GMP+

Integroi ISO-laatujohtamiselle asetettavat vaatimukset, HACCP:n ja muut elementit. Siinä määritetään esimerkiksi rehujen tuotantotiloille, säilytykselle, kuljettamiselle ja kaupankäynnille asetettavat ehdot. Lisäksi GMP+ määrittää selkeät ehdot, joilla taataan rehujen turvallisuus ja kestävä kehitys.

GDP

GDP sertifiointi osoittaa yrityksen sitoutumisen hyviin jakelutapoihin ja laatuun palvelun kaikilla osa-alueilla.

SFS-EN 1090

Kantavien teräs- ja alumiinirakenteiden CE-merkintä

ISO 3834

ISO 3834 on alan ammattilaisten kehittämä standardi hitsausprosessin laadun varmistamiseksi.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

PKY-LAATU
Kidekuja 2
88610 VUOKATTI

020 729 0600
toimisto@pkylaatu.fi
Y-tunnus: 1941371-0

suomen yrittajat logo

Image
Image
Image

TILAA LAATU -BLOGI